Direct vragen? Bel 085 - 2020919    
HOME  |KEUKENS  |APPARATUUR  | WERKBLADEN  | RENOVATIE  | OVER  | CONTACT
 
       
  MAAK EEN AFSPRAAK    
         
   

Actueel

   
   

Op deze pagina houden we u op de hoogte van nieuwe innovaties, referenties en ander nieuws rondom
KPS Keukens. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van onze activiteiten, klant recensies, weetjes en ontwikkelingen in de keukenbranche.


Stel uw eigen keuken samen!    

Met onze Keller Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos.   
QUOOKER FLEX    

Te leveren in de kleuren Chroom, Rvs en Zwart.

Quooker Flex

   
Eindejaarsactie bij KPS Keukens!    

Kiest u voor een Keller keuken via KPS Keukens, dan kiest u voor een mooie, persoonlijke keuken. Hier hoort een passend cadeau bij. Daarom ontvangt u bij aanschaf van een Keller keuken, tijdelijk* een messenset van topklasse cadeau: een 6-delige set van Diamant Sabatier t.w.v. € 165,00.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat en kook binnenkort als een chef in uw persoonlijke keuken.

Lees meer op
kellerkeukens.nl/actie

*De actie loopt van 7 december t/m 12 januari.Actie Keller Keukens

   
KPS Keukens 10 jaar!    

KPS Keukens bestaat 10 jaar! Zaterdag 22 juni 2019 werd dit gevierd met onder andere kookdemo’s en stands van verschillende leveranciers. Het publiek kwam ook af op de loterij. Elk uur kon men een prijzenpakket winnen met als klap op de vuurpijl een flatscreen-tv! Het team van KPS Keukens kijkt terug op een zeer geslaagd jubileum.

KPS Keukens 10 jaar

   
Quooker recepten    

Het hele idee achter de Quooker is gestoeld op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok bent of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Deze gerechten zet je in een handomdraai op tafel.

Quooker recepten

   
Fotoshoot kookboek 'Antilliaans eten'    

Onze showroom is het decor geweest voor het nieuwe nieuwe kookboek over Antilliaans eten van Jurino

Antiliaans eten kookboek

   
Kookworkshop Bosch    

Aanstaande zaterdag 17 november zal onze chef-kok uitleg geven over o.a. de Bosch Inductie kookplaat en de Stoom-Bakoven. U bent van harte welkom tussen 11:00 - 16:00 en kunt dan vragen stellen, genieten en proeven.

Bosch Kookdemo

   
Keukentrend: Matte keukens    

Wilt u graag eens iets anders dan een hoogglans witte keuken? Kies dan voor een keuken in ultra mat! Deze stijlvolle afwerking is een van de hipste trends van 2018. Ultra matte keuken zijn veelzijdig en daardoor eenvoudig aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Door te spelen met de verschillende modellen en kleuren komt een ultra matte keuken perfect tot zijn recht in iedere woonstijl. Meer informatie..

   
Nieuw: Quooker CUBE    

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig.

Quooker Cube


  Quooker
Miele kookdemonstratie bij KPS Keukens    

Op zaterdag 10 februari 2018 is er bij KPS Keukens een kookdemonstratie van Miele. De chef-kok gaat aan de slag met de (flex)-Inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en de Stoom-Bakoven. Tijdens de bereidingen zal hij uitgebreid uitleg geven en kunt u vragen stellen, genieten en proeven. U bent van harte welkom tussen 11:00-15:30 uur.

  Miele kookworkshop
Nieuwe website KPS Keukens 'in de lucht'    

Vanaf eind 2016 is de website van KPS Keukens flink vernieuwd. Net zoals we altijd voor u op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen op keukengebied, moet we ook onze eigen website niet vergeten. De laatste jaren zijn we flink gegroeid en is het tijd geworden voor een nieuwe uitstraling van onze website. Op de nieuwe website vindt u allerlei informatie over de soorten keukens en apparatuur die KPS Keukens levert.

  Nieuwe website
KPS Keukens dealer van Bokmerk    

De luxe aluminium keukenachterwanden van Bokmerk zijn bijzonder hittebestendig. Temperaturen tot 150 graden Celsius hebben geen enkele invloed op de uitstraling. Optrekkend vocht krijgt evenmin de kans om de uitstraling aan te tasten. Daarbij zijn de achterwanden van Bokmerk ook nog eens kras- en slagvast. Dat maakt de kans op 'gebruiksschade' minimaal.

  Bokmerk
KPS Keukens actief buiten de regio    

KPS Keukens is een begrip in de regio maar ook op grotere afstand gaan wij aan de slag. Onlangs zijn er keukens geleverd en gemonteerd in Hattem, Noordwijkerhout en Oosterhout.

  Nederland
Flexibele openingstijden    

Bij KPS Keukens kunt u uiteraard op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur terecht in onze showroom of voor een afspraak met een van onze adviseurs. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor een bezoek in de avonduren of op zaterdag.

  Flexibele openingstijden
Bezoek aan Duitse keukenbeurs    

Afgelopen najaar hebben we de Duitse keukenbeurs bezocht en zo zijn we weer op de hoogte van alle noviteiten en de nieuwste trends.

Benieuwd? Kom langs!

  Keukenbeurs

   
   
 
Alles over KPS Keukens:
   
    Het team   Projecten   Referenties   Actueel    
             
Ons team Projecten Referenties Actueel
    Zelf zien hoe wij een keuken plaatsen? Bekijk dan de video 'Montage - the movie' van KPS Keukens.    
         
   

KPS Keukens werkt met de volgende merken:

   
         
    Dekker Werkbladen Bosch apparatuur Miscea Atag apparatuur Miele machine Keller keukens Pelgrim apparatuur Siemens apparatuur Neff apparatuur    
         
         
   

Bel voor een afspraak:

085 - 2020 919

of stuur een e-mail naar: info@kpskeukens.nl

Openingstijden showroom
U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Op afspraak zijn wij u
’s-avonds en op zaterdag ook graag van dienst.

KPS Keukens
Prisma 100-B3
3364 DJ Sliedrecht