Direct vragen? Bel 085 - 2020919    
HOME  |KEUKENS  |APPARATUUR  | WERKBLADEN  | RENOVATIE  | OVER  | CONTACT
 
       
  MAAK EEN AFSPRAAK    
         
   

Koelkast

   
   

Een koelkast is onmisbaar in de keuken. Hierbij is het belangrijk om uw wensen in beeld te hebben. Wenst u een ruime inbouwkoelkast die 'uit het zicht' staat of gaat u voor een stoere vrijstaande koelkast, die in het oog springt? Een koelkast met koel-vriescombinatie is natuurlijk mogelijk. Heeft u niet veel te koelen of niet veel ruimte? Kies dan voor een onderbouwkoelkast. Dit is een koelkast die net zo groot is als een normaal keukenkastje en past dus prima onder uw aanrecht.

Voor de echte liefhebbers kunt u ook gaan voor een Amerikaanse koelkast. Deze heeft vaak twee deuren en diverse andere functies. Een wijnkoelkast met een constante temperatuur van wijn is natuurlijk een luxe. U merkt het al, er is voor ieder wat wils als het om een koelkast gaat.

Nieuwe koelkast nodig?

KPS Keukens adviseert u graag welke koelkast bij u past. Wat is de gewenste indeling, inhoud en energieklasse? Neem contact met ons op voor alle informatie over uw nieuwe koelkast.

   
   
 
Alle apparatuur voor in uw keuken:
   
    Kookplaten   Afzuigkappen   Ovens en magnetrons   Vaatwassers    
             
Kookplaat Afzuigkap Oven/magnetron Vaatwasser
         
    Koelkast en vrieskast   Koffiemachines   Fornuizen   Kranen    
             
Koel- en vrieskast Koffiemachine Fornuis Kranen
         
         
         
   

Kwaliteit, perfecte plaatsing en service

   
   

KPS Keukens staat voor kwaliteit, perfecte plaatsing en service. Stap voor stap begeleiden wij u graag naar de, voor u, perfecte keuken. Naast het leveren en monteren van een nieuwe keuken zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van uw keuken of voor het vervangen van uw koelkast, vaatwasser, kookplaat en andere keukenapparatuur. Wij kunnen u veel meer vertellen, maar dat laten wij liever over aan onze klanten!

Op onze website vindt u een overzicht van onze diensten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. De koffie staat altijd klaar!

   
         
    Dekker Werkbladen Bosch apparatuur Miscea Atag apparatuur Miele machine Keller keukens Pelgrim apparatuur Siemens apparatuur Neff apparatuur    
         
         
   

Bel voor een afspraak:

085 - 2020 919

of stuur een e-mail naar: info@kpskeukens.nl

Openingstijden showroom
U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Op afspraak zijn wij u
’s-avonds en op zaterdag ook graag van dienst.

KPS Keukens
Prisma 100-B3
3364 DJ Sliedrecht