Direct vragen? Bel 085 - 2020919    
HOME  |KEUKENS  |APPARATUUR  | WERKBLADEN  | RENOVATIE  | OVER  | CONTACT
 
       
  MAAK EEN AFSPRAAK    
         
   

Keuken kranen

   
   

Vaak is de keuze voor een kraan een van de laatste zaken die beslist worden bij het samenstellen van een keuken. Dit terwijl een kraan ook de blikvanger in uw keuken kan zijn. KPS is leverancier van diverse bekende merken keukenkranen. Qua uitvoering kunt u denken aan de klassieke tweegreepskraan of juist een design mengkraan met een hendel. Bij het uitkiezen van een keukenkraan helpen wij u graag.

Quooker kokend water kraanVijfentwintig procent van de keukens heeft er al één. Een Quooker, de kokend water kraan. Deze speciale kraan levert naast gewoon warm en koud water ook desgewenst kokend water. Zo kunt u veel sneller koken, thee zetten en tomaten ontvellen. Uiteraard is er veel aandacht voor de veiligheid, zodat u niet per ongeluk met kokend water uw handen kunt wassen.Meer informatie over Quooker?

Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen van de Quooker. Laat u adviseren door een van onze medewerkers!

Advies over kranen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u adviseren over welke kraan bij uw wensen past door de medewerkers van KPS Keukens.

   
   
 
Alle apparatuur voor in uw keuken:
   
    Kookplaten   Afzuigkappen   Ovens en magnetrons   Vaatwassers    
             
Kookplaat Afzuigkap Oven/magnetron Vaatwasser
         
    Koelkast en vrieskast   Koffiemachines   Fornuizen   Kranen    
             
Koel- en vrieskast Koffiemachine Fornuis Kranen
         
         
         
   

Kwaliteit, perfecte plaatsing en service

   
   

KPS Keukens staat voor kwaliteit, perfecte plaatsing en service. Stap voor stap begeleiden wij u graag naar de, voor u, perfecte keuken. Naast het leveren en monteren van een nieuwe keuken zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van uw keuken of voor het vervangen van uw koelkast, vaatwasser, kookplaat en andere keukenapparatuur. Wij kunnen u veel meer vertellen, maar dat laten wij liever over aan onze klanten!

Op onze website vindt u een overzicht van onze diensten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. De koffie staat altijd klaar!

   
         
    Dekker Werkbladen Bosch apparatuur Miscea Atag apparatuur Miele machine Keller keukens Pelgrim apparatuur Siemens apparatuur Neff apparatuur    
         
         
   

Bel voor een afspraak:

085 - 2020 919

of stuur een e-mail naar: info@kpskeukens.nl

Openingstijden showroom
U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Op afspraak zijn wij u
’s-avonds en op zaterdag ook graag van dienst.

KPS Keukens
Prisma 100-B3
3364 DJ Sliedrecht