Direct vragen? Bel 085 - 2020919    
HOME  |KEUKENS  |APPARATUUR  | WERKBLADEN  | RENOVATIE  | OVER  | CONTACT
 
       
  MAAK EEN AFSPRAAK    
         
   

Oven en magnetron

   
   

De oven is een onmisbaar onderdeel van de keuken. Vaak wordt er gekozen voor een oven met magnetronfunctie. Een combimagnetron bespaart ruimte in uw keuken! Voor elke thuiskok is er wel een geschikte oven. De heteluchtoven is het meest voorkomend, omdat deze oven verschillende bakniveaus kent en geschikt is voor vrijwel alle bakproducten.

Voor de gezondheidsliefhebbers is een stoomoven een must. Met deze bereidingswijze worden vitamines van uw eten optimaal behouden. En het is nog makkelijk ook! Een combi-stoomoven is zoals de naam al doet vermoeden een alleskunner. Zowel stomen, bakken en een magnetron.

Advies over ovens

KPS Keukens is leverancier van diverse topmerken. Elke oven kent zijn specifieke voordelen en menu-functies, waardoor bakken heel makkelijk gemaakt wordt. Laat u inspireren in onze showroom.

   
   
 
Alle apparatuur voor in uw keuken:
   
    Kookplaten   Afzuigkappen   Ovens en magnetrons   Vaatwassers    
             
Kookplaat Afzuigkap Oven/magnetron Vaatwasser
         
    Koelkast en vrieskast   Koffiemachines   Fornuizen   Kranen    
             
Koel- en vrieskast Koffiemachine Fornuis Kranen
         
         
         
   

Kwaliteit, perfecte plaatsing en service

   
   

KPS Keukens staat voor kwaliteit, perfecte plaatsing en service. Stap voor stap begeleiden wij u graag naar de, voor u, perfecte keuken. Naast het leveren en monteren van een nieuwe keuken zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van uw keuken of voor het vervangen van uw koelkast, vaatwasser, kookplaat en andere keukenapparatuur. Wij kunnen u veel meer vertellen, maar dat laten wij liever over aan onze klanten!

Op onze website vindt u een overzicht van onze diensten. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. De koffie staat altijd klaar!

   
         
    Dekker Werkbladen Bosch apparatuur Miscea Atag apparatuur Miele machine Keller keukens Pelgrim apparatuur Siemens apparatuur Neff apparatuur    
         
         
   

Bel voor een afspraak:

085 - 2020 919

of stuur een e-mail naar: info@kpskeukens.nl

Openingstijden showroom
U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Op afspraak zijn wij u
’s-avonds en op zaterdag ook graag van dienst.

KPS Keukens
Prisma 100-B3
3364 DJ Sliedrecht