Direct vragen? Bel 085 - 2020919    
HOME  |KEUKENS  |APPARATUUR  | WERKBLADEN  | RENOVATIE  | OVER  | CONTACT
 
       
  MAAK EEN AFSPRAAK    
         
   

Referentie: Familie Leeuwis

   
   

"Na twintig jaar trouwe dienst wilde we onze keuken vervangen en zagen we KPS bij ons in de wijk bezig . Na een gesprekje met de bewoners hoorden wij niets dan lof over de werkzaamheden van Tony. Nog een bezoek in de wijk bij een door de KPS geplaatste keuken en kregen weer een goed verhaal over de keuken. Afspraak met Sander gemaakt bij ons thuis om in te meten en wat we wilde. Vervolgafspraak bij KPS en door het meedenken en adviseren van Sander kwam er een 3D tekening waar we ons heel goed in konden vinden. Ook voor het overige werk buiten de keuken om, regelde ze alles met echte vakmensen, een bedrijf dus dat alles onder een dak regelt. Met een lekker kopje koffie werd alles doorgenomen en de offerte gemaakt en een datum geprikt voor levering en plaatsing.

Inmiddels was er iemand aan het team toegevoegd en onze keuken was een van de eerste voor hem. Nou Rick je past volgens ons erg goed bij K.P.S. want ook jij bent een vakman. Het eindresultaat is super en precies zo als we het verwacht hadden en na een gebruik van acht maanden zijn we erg tevreden want alles klopt en hebben nergens spijt van. Zelfs tijdens het plaatsen was er nog van alles mogelijk en was er niets teveel gevraagd, dus niets dan lof! Alles bij elkaar een vertrouwd adres met kwaliteit en een scherpe prijs, een echte aanrader."

Keuken familie Leeuwis

Keuken familie Leeuwis

   
   
 
Alles over KPS Keukens:
   
    Het team   Projecten   Referenties   Actueel    
             
Ons team Projecten Referenties Actueel
    Zelf zien hoe wij een keuken plaatsen? Bekijk dan de video 'Montage - the movie' van KPS Keukens.    
         
   

KPS Keukens werkt met de volgende merken:

   
         
    Dekker Werkbladen Bosch apparatuur Miscea Atag apparatuur Miele machine Keller keukens Pelgrim apparatuur Siemens apparatuur Neff apparatuur    
         
         
   

Bel voor een afspraak:

085 - 2020 919

of stuur een e-mail naar: info@kpskeukens.nl

Openingstijden showroom
U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Op afspraak zijn wij u
’s-avonds en op zaterdag ook graag van dienst.

KPS Keukens
Prisma 100-B3
3364 DJ Sliedrecht